The worst person in the world

Donderdag 10 en vrijdag 11 november 2022, 20:00 uur
Dinsdagmiddag 15 november 2022, 14:00 uur

Regisseur: Joachim Trier, Noorwegen 2021

De film “The worst person in the world” wordt door sommigen de ultieme millennial film genoemd. De film won nét geen Oscar, maar is met twee nominaties zeker het kijken waard. De film begint als luchtige, komische film, maar mondt al snel uit in een zoektocht naar het bestaansrecht van de hoofdrolspeelster Julie. De film is een stil protest tegen de maakbaarheid. Het laat zien dat je niet over alles controle kunt uitoefenen, hoe weloverwogen je keuzes ook zijn. Het leven is nou eenmaal rommelig. Zelfs als je een bepaalde afslag neemt, kan je op een andere plek uitkomen dan verwacht. Het leukste aan het leven is ook meteen het moeilijkste: dat je zo weinig kunt voorspellen. Absoluut een aanrader deze novemberfilm.

Meer informatie over deze film

Bekijk hier de trailer van deze film