Geen films meer in het seizoen 2019/2020

Vrijdag 24 april 2020

Beste filmliefhebbers,

In navolging van de verlenging van de coronamaatregelen hebben we besloten om dit seizoen geen films meer te vertonen. Hopelijk kunnen we bij het begin van het nieuwe seizoen in september onze filmvoorstellingen hervatten, misschien in een aangepaste vorm. We zullen u door middel van de nieuwsbrief, en via de website op de hoogte houden. Wij hopen en rekenen op uw begrip. Tot snel!

Het bestuur van Filmhuis Nienoord

Zaterdag 14 maart 2020

Beste filmliefhebbers,

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving hebben ook wij, als piepklein filmhuis, besloten om met ingang van vandaag alle activiteiten van ons filmhuis te annuleren. We volgen het nieuws omtrent de maatregelen ten gevolge van het coronacrisis nauwlettend en zullen u door middel van de nieuwsbrief, en via de website, informeren wanneer we onze activiteiten zullen hervatten. Wij hopen en rekenen op uw begrip. Tot snel!

Het bestuur van Filmhuis Nienoord

Donderdag 12 maart 2020

Beste filmliefhebbers,

Wat doen we met onze Maartfilm nu de regering de maatregelen vanwege de coronacrisis heeft verscherpt? Dat is een vraag die u, maar zeker ook wij, als bestuur, stellen. Evenementen met meer dan honderd personen zijn inmiddels verboden, werd vanmiddag gesteld. Na een kort beraad hebben we besloten om te kijken wat de opkomst zou zijn vanavond. 100 bezoekers halen we zeker niet, paniek zaaien willen we ook niet maar de gezondheid van een ieder in gevaar brengen is ook zeker niet onze bedoeling. De opkomst vanavond was minder dan normaal maar zeker nog de moeite waard om de mooie maartfilm te draaien. Voor morgen hebben we besloten de film ” gewoon” te draaien. We willen u vragen thuis te blijven bij verkoudheid-, koorts- of hoestklachten om uw mede filmliefhebber niet onnodig in gevaar te brengen. Echter wanneer u zich kiplekker voelt en zin heeft in een prachtige film dan bent u, voor alsnog, van harte welkom morgenavond in ons filmhuis. Wij volgen het advies van het RIVM dus mocht er iets veranderen in de adviezen waardoor we toch genoodzaakt zijn om de film te annuleren dan zullen wij dit op tijd (een uur voor aanvang) via onze website www.filmhuisnienoord.nl laten weten. Dit geldt ook voor de dinsdagmiddagfilm. Dus voordat u richting Nienoord komt, check nog even de website, gewoon voor de zekerheid. De snoepjes laten wij voor dit keer even achterwege :).

Wij hopen op uw begrip! Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben betreffende deze mail dan horen wij die graag van u!

Het bestuur van Filmhuis Nienoord