Todos lo Saben

Dinsdagmiddag 28 mei 2019, 14:00 uur

Regisseur: Asghar Farhadi, Spanje/Frankrijk/Italië 2018

Een spannende film met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen, waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind.
Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura’s dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z’n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven. Todos lo saben is de nieuwe film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman).
De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.

Meer informatie over deze film