The light between Oceans

Donderdag 9 en vrijdag 10 mei 2019, 20:00 uur
Dinsdagmiddag 14 mei 2019, 14:00 uur

Regisseur: Derek Cianfrance, Verenigde Staten/Nieuw-Zeeland/Verenigd Koninkrijk 2016

Vuurtorenwachter Tom en zijn vrouw Isabel wonen op een eiland in West-Australië en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy. Totdat ze na een aantal jaren een vrouw ontmoeten op het vaste land. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama. The Light Between Oceans is gebaseerd op de wereldwijde bestseller van M.L. Stedman.

Meer informatie over deze film