De acht bergen

Donderdag 7 en vrijdag 8 september 2023, 20:00 uur
Dinsdagmiddag 12 september 2023, 14:00 uur

Regisseur: Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch, Italië, België, Frankrijk 2022

Ontdek de magie van ‘De acht bergen’, een meeslepende film die je hart zal veroveren. In de Italiaanse Alpen ontvouwt zich het verhaal over vriendschap, familie en de zoektocht naar betekenis. Als de schuchtere Pietro in een bergdorp vriendschap sluit met durfal Bruno opent zich een wereld van nieuwe mogelijkheden. Samen verkennen ze de geheimen van de bergen en ontdekken ze de krachtige band tussen mens en natuur. De film neemt je mee door verschillende levensfasen van Pietro waarin hij geconfronteerd wordt met liefde, verlies en de essentie van het leven. De film is gebaseerd op de succesvolle roman van Paolo Cognetti die actief bij de filmproductie betrokken was. De film won de ‘grand prix du jury’ in Cannes.

Meer informatie over deze film

Bekijk hier de trailer van deze film

Reserveren

    Gebruik dit formulier om kaartjes te reserveren voor
    de film "De acht bergen" in het Filmhuis Nienoord

    Voorstelling (verplicht)
    donderdagavond 7 september 20:00 uurvrijdagavond 8 september 20:00 uurdinsdagmiddag 12 september 14:00 uur