C’est ça l’amour

Donderdag 12 en vrijdag 13 mei 2022, 20:00 uur
Dinsdagmiddag 17 mei 2022, 14:00 uur

Regisseur: Claire Burger, Frankrijk 2018

De laatste film van dit seizoen staat voor de deur: C’est ça l’amour. Deze film uit 2018 hadden we al even op de plank liggen maar door corona is de film nog steeds niet in ons filmhuis vertoond. Een franse film over de liefde: te mooi om op de plank te laten liggen vinden wij. De hoofdrolspeler Mario wordt na een huwelijk van 20 jaar verlaten door zijn vrouw en wordt “opgezadeld” met de zorg van zijn twee puberende dochters. Een intiem, ontwapend familiedrama over liefde, loslaten, acceptatie en herontdekken. Een mooi verhaal met prachtige muziek. Naast de leegte van de scheiding, drijft het de liefde prachtig naar boven. Een aanrader!

Meer informatie over deze film

Bekijk de trailer van deze film