The Father

Donderdag 10 en vrijdag 11 maart 2022, 20:00 uur
Dinsdagmiddag 15 maart 2022, 14:00 uur

Regisseur: Florian Zeller, Verenigd Koninkrijk 2020

Bij de tweede herstart na de corona lockdown hebben we een pareltje voor u: de prachtige en aangrijpende film: The Father. Een film waarin de slopende ziekte:dementie iemands leven insluipt. De 83 jarige Anthony Hopkins speelt een indrukwekkende rol en is hier, terecht, voor bekroond met een Oscar. Terwijl je naar de film kijkt word je deelgenoot van de twijfel die Anthony stukje bij beetje krijgt. Knap gedaan van de franse toneelschrijver en regisseur Florian Zeller, die met deze film zijn filmdebuut maakt. Hoe minder je van te voren van deze film weet, des te sterker is het effect. Dus we gaan weinig over deze film zeggen behalve dat het echt een aanrader is.

Meer informatie over deze film

Bekijk hier de trailer van deze film