Beautiful Boy

Donderdag 7 en vrijdag 8 oktober 2021, 20:00 uur
Dinsdagmiddag 12 oktober 2021, 14:00 uur

Regisseur: Felix van Groeningen, Verenigde Staten 2018

Hoewel de achttienjarige Nic Sheff alles mee lijkt te hebben in het leven – hij is mooi, slim en een getalenteerde schrijver – kiest hij toch voor de drugs. Iets wat vader David maar moeilijk kan begrijpen. Maar dat belet hem niet alles te doen wat in zijn macht ligt om Nic te helpen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen, die werden opgeschreven door zowel vader en zoon Sheff. De Belgische regisseur Van Groeningen verdeelt in zijn Hollywooddebuut de tijd netjes tussen vader en zoon, maar de film is van Call Me By Your Name’s Chalamet, die fantastisch is als de wankele, zoekende Nic.

Meer informatie over deze film

Bekijk de trailer van deze film