Liebe in den Gängen

Donderdag 12 en vrijdag 13 december 2019, 20:00 uur
Dinsdagmiddag 17 december 2019, 14:00 uur

Regisseur: Thomas Stuber, Duitsland 2018

Dat in lelijkheid ongekende schoonheid kan huizen, bewijst het Duitse drama Liebe in den Gängen. Tussen de levensmiddelen van een slecht verlichte groothandel in voormalig Oost-Duitsland, bloeit iets moois op tussen de schuchtere Christian en de mysterieuze Marion. In de pauzes bij de koffieautomaat leren ze elkaar beter kennen. Maar Marion is getrouwd en Christians gevoelens lijken niet te worden beantwoord, zeker als Marion op een dag niet meer komt opdagen. Dit is een zware klap voor Christian die weer in een diep gat dreigt te zakken.

Alleen al het script en de boodschap maken de film de moeite waard. Geloofwaardige personages, stijlvolle fotografie, geweldige soundtrack (Timbe Timbre en Son Lux), prima acteerwerk, veelzeggende details en consistente sfeer, zorgen ervoor dat ‘Liebe in den Gängen’ veel meer is dan een aardige tragikomedie over een supermarkt in het voormalige Oost-Duitsland.
Kortom het kijken meer dan waard!

Meer informatie over deze film

Bekijk hier de trailer van de film