Vele hemels boven de zevende

Donderdag 11 en vrijdag 12 april 2019, 20:00 uur
Dinsdagmiddag 16 april 2019, 14:00 uur

Regisseur: Jan Matthys, België 2017

Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In “Vele Hemels” vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar, in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Een verfilming van de debuutroman van de Vlaamse schrijfster Griet op de Beeck, een boek waar inmiddels in Nederland meer dan 260.000 exemplaren zijn verkocht.

Meer informatie over deze film