Laatste nieuwsFilmzondag op 27 januari

met:

"Lady Macbeth" en "Aquarius"


Op deze traditionele filmzondag in januari draaien we twee films waarin de sterke, krachtige vrouwen de hoofdrol spelen! Beide films zijn verschenen in 2016.
Het programma bestaat uit de ochtendfilm "Lady Macbeth" met daarna een eenvoudige lunch en aansluitend de middagfilm "Aquarius".
Koffie, thee en ander drinken is inclusief. Het Informatiecentrum is open vanaf 10.00 uur, start eerste film 10.30 uur, verwachte eindtijd: rond 16.00 uur.

Belangstelling?
Evenals vorige jaren kunt u alleen voor de hele zondag intekenen. De prijs die u voor deze Filmzondag betaalt, is weer €19,50 voor donateurs en €24,50 voor niet-donateurs.
Het is niet mogelijk om u voor onderdelen van deze dag in te schrijven en er is geen scholierentarief van toepassing.

U kunt zich voor de Filmzondag inschrijven door het verschuldigde bedrag vóór 21 januari 2019 over te maken naar NL68 INGB 0000 3076 44 t.n.v. Filmhuis Nienoord Leek o.v.v. uw e-mailadres. Betalen = Inschrijven, oftewel hoe eerder u het verschuldigde bedrag overmaakt, des te groter is de kans dat u deze bijzondere Filmzondag kunt bijwonen. Bij over-inschrijving krijgen diegenen, die helaas achter het net hebben gevist, daarvan zo snel mogelijk per e-mail bericht. Vanzelfsprekend zal dan ook het inschrijfgeld worden teruggestort.
Filmhuis Nienoord kijkt ernaar uit om u op zondag 27 januari 2019 te mogen ontvangen!

Voor informatie over de inhoud van de film: zie "meer info" in de betreffende film aankondiging.

***

De KEUZEFILM van mei 2019

Net als vorig jaar willen wij u graag in de gelegenheid stellen, om uw voorkeur aan te geven welke film er gedraaid gaat worden als Meifilm. Deze film gaan wij draaien op 9, 10 en 14 mei. Graag ontvangen wij uw voorkeur voor 15 februari per mail (fhn@filmhuisnienoord.nl)
Bekijk de flyer!

***

"FILM EXTRA" is de dinsdagmiddagvoorstelling van Filmhuis Nienoord

Naast de al bijna 25 jaar bestaande 'reguliere' voorstellingen -negen keer per jaar drie avonden achter elkaar de zelfde film- zijn we 3 februari 2015 gestart met "Film Extra", een filmvoorstelling op de dinsdagmiddag, in principe om de andere week.
De eerste dinsdagmiddag ná de 'reguliere' voorstellingen herhalen we de film van de avondvoorstellingen; dinsdag 14 dagen later draaien we een nieuwe film vanuit het Filmhuis/Art-house concept. Deze dinsdagmiddagfilms zijn succesvolle films die gewoon niet aan de beurt kwamen in het beperkte programma van het Filmhuis en zijn meestal wat luchtiger van karakter.
Bij 'Film Extra' is de entree € 7,= , inclusief koffie/thee plus plakje koek.

***

Over on-line reserveren

De mogelijkheid om on-line te reserveren heeft ruim 10 jaar bijna zonder problemen gewerkt. Helaas is door de ontwikkelingen op software- en beveiligingsgebied in die tijd veel veranderd. Het bijhouden van al deze vernieuwingen is voor het filmhuis helaas niet meer mogelijk.
Het is ook gebleken dat het reserveren niet zo nodig is, want de zaal is hoogst zelden uitverkocht.
Er is daarom besloten om het on-line reserveren niet langer aan te bieden.

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?

stuur uw verzoek per e-mail:
fhn@filmhuisnienoord.nl