Laatste nieuws

***

Filmzondag op 28 januari

met:

"Mrs.Dalloway" en "The Hours"


Op deze filmzondag twee, wat oudere maar daarom niet minder interessante, films rond het werk van Virginia Woolf, de Engelse schrijfster die leefde van 1882 tot 1941.

Het programma bestaat uit de ochtendfilm "Mrs.Dalloway", met daarna een eenvoudige lunch en aansluitend de middagfilm "The Hours".
Koffie, thee en ander drinken is inclusief.
Het Informatiecentrum is open vanaf 10.30 uur, start 1ste film 11.00 uur. Verwachte eindtijd: rond 15.45 uur.

Staat u op onze maillijst dan ontvangt u (of heeft u ontvangen) een uitgebreide toelichting op beide films.
Zo niet dan kunt uw mailadres doorgeven aan fhn@filmhuisnienoord.nl

Belangstelling?
Evenals vorige jaren kunt u alleen voor de hele zondag intekenen.
De prijs die u voor deze Filmzondag betaalt, is € 19,50 voor donateurs en € 24,50 voor niet-donateurs.
Het is niet mogelijk om u voor onderdelen van deze dag in te schrijven en er is geen scholierentarief van toepassing.

U kunt zich voor de Filmzondag inschrijven door

het verschuldigde bedrag vóór 22 januari 2018 over te maken naar NL68 INGB 0000 3076 44 t.n.v. Filmhuis Nienoord Leek o.v.v. uw e-mailadres.


Betalen = Inschrijven, oftewel hoe eerder u het verschuldigde bedrag overmaakt, des te groter is de kans dat u deze bijzondere Filmzondag kunt bijwonen.
Bij over-inschrijving krijgen diegenen, die helaas achter het net hebben gevist, daarvan zo snel mogelijk per e-mail bericht. Vanzelfsprekend zal dan ook het inschrijfgeld worden teruggestort.
Filmhuis Nienoord kijkt ernaar uit om u op zondag 28 januari 2018 te mogen ontvangen!

Voor informatie over de inhoud van de film: zie link in filmagenda.

***

"FILM EXTRA", middagvoorstelling van Filmhuis Nienoord

Naast de al bijna 25 jaar bestaande 'reguliere' voorstellingen -negen keer per jaar drie avonden achter elkaar de zelfde film- zijn we 3 februari 2015 gestart met "Film Extra", een filmvoorstelling op de dinsdagmiddag, in principe om de andere week.
De eerste dinsdagmiddag ná de 'reguliere' voorstellingen herhalen we de film uit dit 'reguliere' programma en dinsdag 14 dagen later draaien we een film vanuit het Filmhuis/Art-house concept. Het zijn succesvolle films die het Filmhuis eerder heeft gedraaid of films die gewoon niet aan de beurt kwamen in het beperkte programma van het Filmhuis.
Bij 'Film Extra' is de entree € 7,= , inclusief koffie/thee plus plakje koek.

***

Over on-line reserveren voor de avondvoorstellingen

In de zaal zijn 66 zitplaatsen. Er zijn maximaal 50 kaarten via on-line reserveren beschikbaar. Kaarten kunnen vanaf 7 dagen tot 2 uren voordat de specifieke avondvoorstelling begint on-line gereserveerd worden.
U kunt de on-line gereserveerde kaartjes ook weer on-line annuleren als u in tweede instantie besluit niet te komen. U vindt het on-line reserveren onder menu 'Reserveren'. Klik daar op:
"hier kunt u plaatsen reserveren".

De gereserveerde kaartjes kunt u een kwartier tot een half uur voor de voorstelling ophalen, daarna komen ze beschikbaar voor de kassaverkoop. Dit betekent:
gereserveerde kaarten voor de avondvoorstelling ophalen tussen 19.30 en 19.45 uur.

***

Bevestigingsmail in reparatie

De mogelijkheid om u een bevestigingsmail te laten sturen na het reserveren is helaas buiten werking gesteld, omdat het niet voor iedereen blijkt te werken. Dit beinvloedt het reserveren niet, als op uw scherm gemeld wordt dat er gereserveerd is, dan zal dat bij de kassa bekend zijn. Er wordt gezocht naar een oplossing.

***

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?

stuur uw verzoek per e-mail:
fhn@filmhuisnienoord.nl