Laatste nieuwsDe KEUZEFILM van mei 2019

Net als vorig jaar hebben wij u in de gelegenheid gesteld om uw voorkeur aan te geven welke film er gedraaid zal gaan worden als Meifilm.
Het is de film "The Light Between The Oceans" geworden na een spannende stemming. Hij zal draaien op 9, 10 en 14 mei.

***

"FILM EXTRA" is de dinsdagmiddagvoorstelling van Filmhuis Nienoord

Naast de al bijna 25 jaar bestaande 'reguliere' voorstellingen -negen keer per jaar drie avonden achter elkaar de zelfde film- zijn we 3 februari 2015 gestart met "Film Extra", een filmvoorstelling op de dinsdagmiddag, in principe om de andere week.
De eerste dinsdagmiddag ná de 'reguliere' voorstellingen herhalen we de film van de avondvoorstellingen; dinsdag 14 dagen later draaien we een nieuwe film vanuit het Filmhuis/Art-house concept. Deze dinsdagmiddagfilms zijn succesvolle films die gewoon niet aan de beurt kwamen in het beperkte programma van het Filmhuis en zijn meestal wat luchtiger van karakter.
Bij 'Film Extra' is de entree € 7,= , inclusief koffie/thee plus plakje koek.

***

Over on-line reserveren

De mogelijkheid om on-line te reserveren heeft ruim 10 jaar bijna zonder problemen gewerkt. Helaas is door de ontwikkelingen op software- en beveiligingsgebied in die tijd veel veranderd. Het bijhouden van al deze vernieuwingen is voor het filmhuis helaas niet meer mogelijk.
Het is ook gebleken dat het reserveren niet zo nodig is, want de zaal is hoogst zelden uitverkocht.
Er is daarom besloten om het on-line reserveren niet langer aan te bieden.

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?

stuur uw verzoek per e-mail:
fhn@filmhuisnienoord.nl