Laatste nieuws

***

"FILM EXTRA", middagvoorstelling van Filmhuis Nienoord

Naast de al bijna 25 jaar bestaande 'reguliere' voorstellingen -negen keer per jaar drie avonden achter elkaar de zelfde film- zijn we 3 februari 2015 gestart met "Film Extra", een filmvoorstelling op de dinsdagmiddag, in principe om de andere week.
De eerste dinsdagmiddag ná de 'reguliere' voorstellingen herhalen we de film uit dit 'reguliere' programma en dinsdag 14 dagen later draaien we een film vanuit het Filmhuis/Art-house concept. Het zijn succesvolle films die het Filmhuis eerder heeft gedraaid of films die gewoon niet aan de beurt kwamen in het beperkte programma van het Filmhuis.
Bij 'Film Extra' is de entree € 7,= , inclusief koffie/thee plus plakje koek.

***

Over on-line reserveren voor de avondvoorstellingen

In de zaal zijn 66 zitplaatsen. Er zijn maximaal 50 kaarten via on-line reserveren beschikbaar. Kaarten kunnen vanaf 7 dagen tot 2 uren voordat de specifieke avondvoorstelling begint on-line gereserveerd worden.
U kunt de on-line gereserveerde kaartjes ook weer on-line annuleren als u in tweede instantie besluit niet te komen. U vindt het on-line reserveren onder menu 'Reserveren'. Klik daar op:
"On-line reserveren of annuleren" of op "hier".

De gereserveerde kaartjes kunt u een kwartier tot een half uur voor de voorstelling ophalen, daarna komen ze beschikbaar voor de kassaverkoop. Dit betekent:
gereserveerde kaarten voor de avondvoorstelling ophalen tussen 19.30 en 19.45 uur.

***

Voorbeeld Valse mail (na mailbox kraak van 10 aug.)

***

Bevestigingsmail in reparatie

De mogelijkheid om u een bevestigingsmail te laten sturen na het reserveren is helaas buiten werking gesteld, omdat het niet voor iedereen blijkt te werken. Dit beinvloedt het reserveren niet, als op uw scherm gemeld wordt dat er gereserveerd is, dan zal dat bij de kassa bekend zijn. Er wordt gezocht naar een oplossing.

***

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?

stuur uw verzoek per e-mail:
fhn@filmhuisnienoord.nl